Tyytyväiset asiakkaamme

Asiakkaitamme ovat mm. Metos, Burlodge, Rendisk, Ali Group, Scandic Hotels, SafeDrying, renta, Ramirent, YIT, Skanska, MP-Yhtymä, Lujabetoni, Museovirasto, Combico, Oulun Kosteustutkimus ja Palvelukeskus Helsinki.

Lue asiakaskertomuksia yrityksistä, jotka hyödyntävät ioLiving IoT -ratkaisuja päivittäisessä liiketoiminnassaan tuottavuuden ja tehokkuuden lisäämiseksi. ioLivingin tiedolla johtamisen ratkaisu, älykäs olosuhdemittaaminen ja palvelut soveltuvat usean eri toimialan tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin.

Etsimme jatkuvasti myös uusia kumppanuuksia täydentämään hienoa yhteistyöverkostoamme.

Ammattikeittiöiden digitaaliset ratkaisut

ioLiving-ratkaisu on osa asiakkaan omaa HACCP-ohjelmaa ja sisältää mm. automaattiset raportoinnit ja hälytykset poikkeamista. Ravintoloiden ja keittiöiden omavalvonta ja ruokahävikin seuranta on toteutettavissa helposti, luotettavasti, ja mikä parasta, reaaliaikaisesti.

 • MetosPark

  Asiakkuus syveni kumppanuudeksi

  ”ioLiving on meille erinomainen kumppani. Ketterä ja asiakaslähtöinen tuotekehitys ovat elintärkeitä markkinan ja teknologioiden jatkuvasti kehittyessä.”

  Case: Metos ja ammattikeittiöiden omavalvonta

 • DaMario on tyytyväinen ioLiving omavalvontajärjestelmään

  Huoletonta omavalvontaa

  ”ioLiving omavalvonta on erittäin helppokäyttöinen sekä kustannuksiltaan kohtuullinen ratkaisu. Voimme olla varmoja sen toimivuudesta,” kertovat ravintoloitsijat Leyla ja Yasin Çiçek yhteen ääneen.

  Case: DaMarion omavalvonta

 • Hans Välimäki luottaa ioLiving omavalvontaan

  Hans Välimäki luottaa ioLiving omavalvontaan

  ”Kyllä vaan! Jos vaan ravintoloitsijoilla on mahdollisuus, niin kannattaa miettiä miten näitä asioita järjestää. Minun elämääni tämä on ainakin helpottanut – en voi muuta kuin suositella. Eli omavalvonta kuntoon!”

  Case: Ravintola Bardot

Rakennustyömaiden
ja rakennusten olosuhdeseuranta

Suomalaisilla rakennustyömailla on tehty ioLivingin olosuhdemittauksia jo usean vuoden ajan. Tulokset ovat olleet erinomaiset ja asiakashyödyt konkretisoituneet monessa kohteessa. Palvelumme on luotettava, helppokäyttöinen ja kustannustehokas. Lue alta asiakaskokemuksia ja tutustu ratkaisuumme!

 • Kansallismuseon peuskorjaus

  Vaihtuvat olosuhteet vaativat reaaliaikaista olosuhdeseurantaa

  ”ioLivingin ratkaisu on erittäin toimiva. Olenkin käyttänyt heidän antureitaan muillakin työmailla Kansallismuseon positiivisen käyttökokemuksen ansiosta”, summaa IKJ-Rakennuksen työnjohtaja Teuvo Kivimäki.

  Case: Kansallismuseon tornin olosuhdeseurannasta

 • Reaaliaikainen olosuhderanta Maria01 työmaalla

  Museoviraston erityisvaatimukset

  Entisen Marian sairaalan kulttuurihistoriallisesti arvokkaan alueen työmaalla otettiin käyttöön ioLivingin reaaliaikainen olosuhdeseuranta. ”Turhat työvaiheet jäävät pois ja kaikki hyötyvät”, sanoo STARAn työn johtaja Sakari Lehtonen.

  Case: Maria01 ja jatkuvatoiminen lämpötilan seuranta

 • Luotettavaa betonin kosteuden seuranta

  Tarkkaa ja tehokasta betonin kosteuden hallintaa

  Betonin kosteusmittaus on rakennustyömailla jokapäiväinen asia, jossa IoT-ratkaisua voidaan hyödyntää kustannustehokkaasti. ”ioLivingin mittauksen tulokset ovat olleet todella tarkkoja”, sanoo työnjohtaja Joonas Mustonen, Rakennus K. Karhu Oy:stä.

  Case: Rakennus K. Karhu ja betonin kosteuden hallinta

 • Oulun Kosteustutkimuksen kokemuksia

  Lisää tuottavuutta jatkuvalla olosuhdemittauksella

  ”ioLivingin ratkaisu on mahdollistanut todellisen tiedolla johtamisen. Seuraamme kaikkia työmaitamme toimiston isolta näytöltä. Turhia mittauskäyntejä ei enää ole. Kaikkien aikaa säästyy”, kertoo Oulun Kosteustutkimuksen Juha Yliniemi.

  Case: Oulun Kosteustutkimus teki tuottavuusloikan

 • CON Rakennuslisenssi

  Luotettava ratkaisu rakennusalan ammattilaisille

  CON Rakennuslisenssi on ammattikäyttöön suunnattu ja tuo nettipalveluun hyödyllisiä lisäominaisuuksia mittaustiedon analysointiin, jakamiseen ja raportointiin liittyen.

  Lue lisää CON Rakennuslisenssistä

   

 • Rakennetun ympäristön olosuhteiden seuranta

  Tarkka jatkuvatoiminen olosuhteiden seuranta

  ioLivingin älykkäät ratkaisut tuovat kokonaisvaltaisen näkymän vastuullisen rakentamisen laadunvarmistukseen. Ratkaisu mahdollistaa todellisen tiedolla johtamisen.

  Lue lisää

   

   

Kysy lisää!

Haluatko tietää lisää IoT-ratkaisusta olosuhteiden seurantaan? Etsimme myös uusia kumppanuuksia täydentämään jo ennestään hienoa yhteistyöverkostoamme. Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.