Omavalvonnan tyytyväiset asiakkaamme

ioLivingin tiedolla johtamisen älykäs ratkaisu olosuhdeseurantaan soveltuu usean eri toimialan tarpeisiin, myös ammattikeittiöiden omavalvontaan. Ratkaisu on osa asiakkaan HACCP-ohjelmaa (vaarojen arviointi ja kriittiset hallintapisteet) ja sisältää mm. automaattiset raportoinnit ja hälytykset poikkeamista. Ravintoloiden ja keittiöiden omavalvonta on toteutettavissa helposti, luotettavasti ja mikä parasta reaaliaikaisesti. Lue lisää ammattikeittiöiden omavalvonnasta

Asiakkuus syveni kumppanuudeksi

”ioLiving on meille erinomainen kumppani. Ketterä ja asiakaslähtöinen tuotekehitys ovat elintärkeitä markkinan ja teknologioiden jatkuvasti kehittyessä. Aikaisemmin omavalvonnan järjestelmät olivat kankeita ja kalliita. ioLivingin ratkaisu on päinvastoin erittäin notkea ja edullinen hankkia ja ylläpitää. Yhteinen tulevaisuutemme näyttää valoisalta”, summaa Metoksen tuotepäällikkö Ville Nikkanen.

Lue lisää Metoksen kokemuksista

Metos-ioliving

Metos Oy

Metos Oy on ammattikeittiölaitteiden markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa. Metos kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metos on ollut alalla jo 90 vuotta ja rakentanut “Kitchen Intelligence” teemalla kokonaisvaltaisen tuote- ja palvelutarjonnan.

Metos myy ioLiving tuotteita ja palveluja ammattikeittiöille omalla markkina-alueellaan. Metos-ioLiving omavalvontatuotteet löydät Metoksen verkkokaupasta.