Smart Kitchen digitaaliset palvelut
29.09.2020

Digitalisoimme ammattikeittiön

Toimme markkinoille uuden, laajennetun version Smart Kitchen -ratkaisuista. Uuden version myötä palvelulla pystytään entistä laajemmin tehostamaan yksityisten ja julkisten ruokapalveluyritysten toimintaa, parantamaan tuottavuutta sekä mikä parasta, vähentämään ympäristövaikutuksia.

Smart Kitchen -palvelu koostuu viidestä digitaalisesta ratkaisusta:

Digitaalinen omavalvonta automatisoi lämpötilaseurannan sekä omavalvonnan tarkastukset parantaen laatua ja vähentäen henkilöstön työkuormaa. Säästetään sekä aikaa että rahaa.

Langattomat vaa’at keräävät tiedot ruokahävikin määrästä kattavasti varastointihävikistä, tuotanto-, tarjoilu- ja lautashävikkiin. ioLiving nettipalvelun avulla ruokapalveluyritys pystyy vähentämään merkittävästi hävikkikustannuksia ja pienentämään hiilijalanjälkeä.

Elintarviketuotannossa omavalvontatiedot jäljitetään viivakoodien avulla valmistuseriin, jolloin mahdolliset poikkeamaketjut tiedetään helposti ja nopeasti.

Keittiölaitteiden etäseuranta ja etäohjauksen avulla varmistetaan korkea käyttöaste määräaikaishuoltojen oikeilla ajoituksilla ja laitevikojen ennakoinnilla.

Omavalvontaa ja hävikin vähentämistä johdetaan keskitetysti erityisesti isoissa ravintolaketjuissa ja julkisissa ateriapalveluyrityksissä. Smart Kitchen Digitaalinen ruokapalvelun johtaminen tarjoaa selkeän ja graafisen käyttöliittymän sekä yksittäisille toimipisteille että koko yrityksen johdolle. Palvelun avulla voidaan mm. levittää hyvät käytännöt ja yhdenmukaistaa prosessit.

ioLiving Smart Kitchen on sekä pienten keittiöiden että kansainvälisten suuryritysten käytössä. Asiakkailta saamme erityistä kiitosta ratkaisumme helppokäyttöisyyden ja nopean käyttöönoton osalta.

Smart Kitchen omavalvonnan Easy Start -paketti

Kuuntelimme ravintola-alaa ja tuotteistimme yhdessä kansainvälisten jakelijoiden kanssa omavalvonnan ”Easy Start” -paketin. Teimme digitaalisen omavalvonnan aloittamisesta entistä helpompaa. Käyttöönottoon kuluu nyt enimmillään vain kaksi tuntia. Ratkaisussa hyödynnetään uusinta teknologiaa, joka on valmiiksi yhteensopiva tulevaisuuden 5G verkkojen kanssa. Ole kuulolla, kerromme pian lisää Easy Start -paketista. Se esitellään myös Metos messuilla 1. – 2.10.2020.

Smart Kitchen -sivusto

Palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin, kaikki ravintola-alan ratkaisumme saivat uuden kodin – smartkitchen.solutions – tutustu ja lue lisää!