ioLiving Älykäs Varastointi esillä Computex messuilla
31.05.2019

ioLiving Älykäs Varastointi esillä Computex Taipei messuilla

ioLiving Älykäs Varastointi -ratkaisu sekä siihen liittyvät älykkäät tiedonkeräyslaitteet ovat tällä viikolla esillä Taipein Computex -messuilla.

Suurin osa ruokatuotannosta kulkee pöytiimme varastojen kautta, jossa niitä voidaan säilyttää useammasta kuukaudesta aina vuoteen asti. Varastoinnin aikana tulee pitää huoli siitä, että laatu pysyy hyvänä ja vältetään hävikin syntyminen. Varastojen olosuhteiden jatkuvaseuranta takaa tasaisen laadun sekä tuottavan maatalouden. Seuraamalla reaaliaikaisesti varastojen lämpötiloja, kosteutta ja hiilidioksidipitoisuuksia voidaan tarpeen tulleen säätää olosuhteita oikeanlaisiksi.

ioLiving ratkaisulla voidaan saada maanviljelystä tuottavampaa ja tehokkaampaa. Ratkaisumme kattaa ketjun aina tuotteen viljelyolosuhteista kuljetuksen kautta varastointiin. Palveluitamme ovat mm. Älykäs Maanviljely, Älyperuna sekä Älykäs Varastointi. Lue lisää varastojen olosuhdeseurannasta (esite).

ioLiving ratkaisulla voidaan saada maanviljelystä tuottavampaa ja tehokkaampaa.

Mitä etuja ioLiving Älykäs Varastointi tuo

  • Langattomat tiedonkeräyslaitteet voi sijoittaa kriittisiin pisteisiin sillä olosuhteet eivät ole samanlaiset varaston sisällä
  • Laitteet ovat helposti siirrettävissä paikasta toiseen, jolloin on helpompi seurata mikroilmastoja. Ratkaisu on kustannustehokas.
  • Olosuhteita seurataan ajasta ja paikasta riippumatta. Automaattiset hälytykset arvoista, joissa havaitaan poikkeamaa.
Tunne varastosi olosuhteet!

Messuilla meitä esittelee yhteistyökumppanimme Tranwo. Yritys on perustettu vuonna 2000. Se on erikoistunut mm. IoT -sovelluksiin ja on verkostoitunut maailmanlaajuisesti. Tranwolla on Taiwanissa oma sertifioitu tehdas, joka toimii ISO 9000 ja ISO1400 standardien mukaisesti. Kaikki tuotteet ovat myös CE ja FCC sertifioituja. Lue lisää Tranwosta.

Mikä on Computex Taipei?

Computex Taipei on vuonna 1981 perustettu globaali ICT ja IoT alojen messutapahtuma, joka kattaa koko tuotanto ketjun ja alan ekosysteemin. Tapahtuma kokoaa yhteen 1.685 näytteilleasettajaa sekä 42.284 kansainvälistä kävijää kaikkiaan 168 eri maasta. Messut ovat 28.5- 1.6.2019. Lue lisää messuista.

ioLiving on IoT-palveluiden edelläkävijä. Liikevaihdostamme 70 % tulee viennistä. Pilvipalvelussamme on jo yli 1,6 miljardia mittausta ja IoT laitteita on toimitettu yli 30.000 kpl. Ratkaisuamme hyödynnetään maataloudessa, elintarvikeketjussa sekä rakennustyömailla. Tuomme todistettuja hyötyjä ja älykkyyttä asiakkaidemme liiketoimintaan. Lue lisää ioLiving ratkaisusta ja ota yhteyttä.