Metos-ioLiving Hollannin markkinoille
26.04.2019

ioLiving vie suomalaista IoT osaamista Hollantiin

Huippuosaajista on kova kilpailu. Kansainvälinen yritys panostaa henkilökuntansa viihtyvyyteen ja laatuun myös Hollannissa. Toimipisteessä työskentelee noin 500 henkilöä.

Toimitiloista löytyy oma, laadukasta ruokaa tarjoava henkilökuntaravintola. Yritys kannustaa henkilökuntaansa kestäviin ruokailutottumuksiin ja haluaa varmistaa sekä ruuan laadun että keittiötoiminnan tehokkuuden.

Ravintolaan hankittiin suomalainen Metos-ioLiving omavalvontapalvelu. Palvelu perustuu Esineiden Internet -teknologiaan. Elintarvikeketjun lämpötilavalvonnan ohella seurataan ravintolan ilmanlaatua, esimerkiksi CO2 pitoisuus ilmaisee ilmanvaihdon riittävyyden. Järjestelmän käyttöönotto saatiin tehtyä kolmessa tunnissa.

Tämä oli Metos-ioLiving palvelun päänavaus Hollannin potentiaaliseen ja kehittyneeseen ammattiravintoloiden toimialaan.

ioLiving on IoT-palveluiden edelläkävijä. Pilvipalvelussamme on jo yli 1,5 miljardia mittausta ja IoT laitteita on toimitettu yli 30.000 kpl. Liikevaihdostamme 70 % tulee viennistä. ioLiving palvelua hyödynnetään maataloudessa, elintarvikeketjussa sekä rakennustyömailla. Tuomme todistettuja hyötyjä ja älykkyyttä asiakkaidemme liiketoimintaan. Lue lisää ioLiving ratkaisusta.