ioLiving on mukana CityIoT-hankkeessa
20.06.2019

Jatkuvatoiminen paine-eron seuranta osana CityIoT hanketta

Vietämme keskimäärin 90 % vuorokaudessa sisätiloissa. Terveellisen asumisen kannalta yksi oleellinen olosuhdeparametri on paine-ero sisätilan ja ulkoilman välillä. Väärä paineistus/ilmanvaihto saattaa johtaa home ja kosteusvaurioihin.

Oulun kaupungin kiinteistöissä tullaan kokeilemaan ioLiving ratkaisua CityIoT-hankkeen puitteissa. Tällä kertaa nopeisiin kokeiluihin pääsi mukaan neljä yritystä.

ioLiving ratkaisu perustuu helposti asennettaviin ja liikuteltaviin laitteisiin sekä nettipalveluun. Palvelun avulla seurantatietoa analysoidaan ja jaetaan eri sidosryhmille. Haluamme edistää rakennusten terveelliseen ja viihtyisään sisäilmastoon tähtäävää työtä.

Kokeilu alkaa elokuussa ja päättyy lokakuussa 2019. Kerromme lisää kokeilusta sitä mukaa, kun se on mahdollista. Ole siis kuulolla!

Mikä on CityIoT – ratkaisuja kaupunkien digimurrokseen

Tulevaisuuden älykkäät kaupungit ja niiden palvelut rakentuvat langattomuuden ja tehokkaan tietojen hyödyntämisen pohjalle. Kaupungit investoivat erilaisiin sensoriteknologioihin ja etsivät esineiden internetin (IoT) soveltamismahdollisuuksia palvelujen kehittämiseksi.

Tulevaisuuden toimijariippumaton dataintegraatioalusta (CityIoT) on 6Aika-hanke, jolle Uudenmaanliitto on myöntänyt rahoituksen EU:n Euroopan aluekehitysrahastosta. Hankkeen toteuttajat ovat Oulun yliopisto, Oulun kaupunki, Tampereen kaupunki, Oulun ammattikorkeakoulu sekä Tampereen teknillinen yliopisto. Hankkeen päätoteuttaja ja koordinaattori on Oulun yliopisto.

Lue lisää CityIoT-hankkeesta

ioLiving on IoT-palveluiden edelläkävijä. Liikevaihdostamme 70 % tulee viennistä. Pilvipalvelussamme on jo yli 1,6 miljardia mittausta ja IoT laitteita on toimitettu yli 30.000 kpl. Ratkaisuamme hyödynnetään mm. maataloudessa, elintarvikeketjussa sekä rakennustyömailla. Tuomme todistettuja hyötyjä asiakkaidemme liiketoimintaan. Lue lisää ioLiving ratkaisusta ja ota yhteyttä.