Kiitos palautteesta!
02.04.2019

Saimme positiivista palautetta betonin reaaliaikaisesta kosteuden seurannasta

Olipa palaute sitten ”ruusuja tai risuja”, niin sen saaminen on aina yrityksen kannalta positiivinen asia. Täytyy kuitenkin myöntää, että spontaanin ja vieläpä positiivisen palautteen saaminen asiakkaalta tuntuu kyllä erityisen hyvältä. Se motivoi ja innostaa kehittämään tuotteitamme ja palveluitamme vielä entistä paremmiksi.

Sähköpostiimme kilahti tuossa yhtenä päivänä viestiä työnjohtaja Joonas Mustoselta, Rakennus K. Karhu Oy:stä. Heillä on Seinäjoen kaupungin uuden Ravintokeskuksen työmaalla käytössä ioLiving älykkäät mittauslaitteet betonin jatkuvatoimiseen kosteuden seurantaan. Mustonen on saanut käyttäjien puolelta pelkkää positiivista palautetta.

”Mittauksen tulokset ovat olleet todella tarkkoja verrattuna ulkopuolisen mittaamiin tuloksiin”, kertoi Joonas Mustonen meille viestissään.

Mittaustulosten perusteella työmaalla on pystytty ohjaamaan betonin kuivumista niin, että kuivuminen tapahtuu koko rakennustyömaalla samaan tahtiin. Lisäksi myös pinnoitustyöt on voitu aikatauluttaa entistä tarkemmin.

Myös kohteen rakennuttaja, Seinäjoen kaupunki, on ollut ratkaisuun tyytyväinen.

”Edellytämme kaikilla työmaillamme betonin kosteusseurannan jatkuvatoimisena toimenpiteenä”, kertoo Jarmo Rajala, Seinäjoen kaupungin rakennustöiden valvoja. ”Mikä parasta, meillä on ollut mittaustietoon reaaliaikainen lukuoikeus.”

Kiitos Joonas Mustoselle positiivisen palautteen jakamisesta. Se tekee työstämme entistä motivoituneempaa. Tiedämme helpottavamme asiakkaittemme arkea ja tuottavamme lisäarvoa ratkaisuillamme.

Betonin kosteusmittaus on rakennustyömailla jokapäiväinen asia, jossa ioLivingin ratkaisua voidaan hyödyntää. Lue lisää Rakennus K. Karhun kokemuksista betonin reaaliaikaisesta olosuhdeseurannasta.

Lue lisää ratkaisuista betonin kosteuden hallintaan rakennustyömailla