Digitaaliset Smart Kitchen -ratkaisut ammattikäyttöön

Paranna tuottavuutta ja varmista ruokaturvallisuus. Helppokäyttöiset ja luotettavat ratkaisut sekä pienille että isoille ruokapalvelualan yrityksille. Meiltä löydät kaikki HACCP-ratkaisut täydellistä omavalvonnasta ruokahävikin vähentämiseen. Automatisoi rutiinit, unohda kynät ja paperi.

Asiakkaitamme ovat mm.
Metos, Burlodge, Rendisk, Ali Group, Scandic Hotels, Combico ja Palvelukeskus Helsinki. ioLiving Smart Kitchen -palveluita käytetään ammattikeittiöissä ympäri maailmaa. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon.

 • Keittiöiden omavavonta on helppoa ioLiving-ratkaisulla

  Automaattinen omavalvonta

  Täydellinen HACCP-ratkaisu automaattisella lämpötilan seurannalla, hälytyksillä ja lämpötilan näytteenotolla sekä tehtävälistoilla manuaalisesti suoritettavia tarkastuksia ja raportointia varten. OmaValvoja-ratkaisua käytetään sekä pienissä kahviloissa että sadoista toimipisteistä koostuvissa ruokapalveluyrityksissä. Käyttäjäkuntaan kuuluu sekä yksityisiä yrityksiä että kaupunkien palveluyksikköjä.

 • SmartKitchen hävikin seuranta

  Ruokahävikin vähentäminen

  Reaaliaikainen hävikkiseuranta helpon käyttöliittymän kautta. HävikkiValvoja-ratkaisua voidaan käyttää nettipalveluna ilman erillisiä laitteita tai sovelluksia. Asiakas käyttää tavallisia vaakoja hävikin punnitsemiseen ja vie kirjaukset suoraan palveluun. Hävikkitiedon keräystä voidaan nopeuttaa ratkaisun lisävarusteisiin kuuluvalla, langattomasti toimivalla HävikkiVaa’alla.

 • Omavalvonnan johtaminen

  Ruokapalveluyrityksen digitaalinen johtaminen

  Jokainen ammattikeittiö on itse vastuussa omavalvonnasta sekä ruokahävikin seuraamisesta ja vähentämisestä. Kun keittiöyrityksessä on useita toimipisteitä, keskitetty johtaminen tehostaa kuitenkin parhaiten yrityksen toimintaa ja parantaa tuottavuutta. ioLiving SmartKitchen on oikea ratkaisu, kun halutaan johtaa tiedolla.

 • Elintarviketuotanto omavalvonta

  Elintarviketuotannon digitaalinen omavalvonta

  Luotettava elintarviketuotannon omavalvonta. Valmistuserien ja raaka-aineiden laatuseuranta. Kirjaa mitattavat arvot ja laatukriteerit.

 • Keittiölaitteiden etähallinta

  Keittiölaitteiden etäohjaus

  Seuraa ja ohjaa tuotantolaitteita etänä. Paranna tuottavuutta ja eliminoi laitehäiriöt. Vältä turhat huoltokäynnit ja säästät rahaa. Kysy lisää ioLiving Machine Link -ratkaisusta.