ioLiving ratkaisu ja tuotteet

ioLiving-ratkaisu on apuna silloin, kun halutaan johtaa tiedolla. Ratkaisuamme käytetään jatkuvan mittaustiedon keräämiseen ja seurantaan havainnollisen käyttöliittymän kautta. Mittaustulokset ovat käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Reaaliaikaista olosuhteiden seurantaa eri toimialoille.

Asiakkaitamme ovat mm. Palvelukeskus Helsinki, Metos, Burlodge, Rendisk, Ali Group, Scandic Hotels, SafeDrying, Skanska, YIT, Ramirent, MP-Yhtymä, Lujabetoni, Varte, Museovirasto, Combico, Oulun Kosteustutkimus.

 • ioLiving IoT-ratkaisu olosuhdeseurantaan

  Ratkaisu

  Tutustu edistykselliseen IoT-ratkaisuumme, joka mahdollistaa jatkuvan mittauksen ja mittaustulosten reaaliaikaisen seurannan havainnollisen käyttöliittymän kautta. ioLiving palvelu on helppo ottaa käyttöön.

 • ioLiving SmartKitchen palvelu

  Ruokapalvelualan yritykset

  Paranna tuottavuutta ja varmista ruokaturvallisuus. Helppokäyttöiset ratkaisut sekä pienille että isoille ruokapalvelualan yrityksille. Kaikki HACCP-ratkaisut omavalvonnasta ruokahävikin seuraamiseen on koottu omille SmartKitchen-sivuille.

 • Rakennetun ympäristön olosuhteiden seuranta

  Rakennusten olosuhdeseuranta

  Seuraa rakennustyömaiden ja valmiiden rakennusten olosuhteita ioLivingin älykkäillä mittalaitteilla ja pilvipalveluratkaisulla. Turhat työvaiheet poistuvat ja laatu sekä ennustettavuus paranevat.

 • Lääkesäilytyksen oikea lämpötila takaa tervesytyrvallisuuden

  Lääkesäilytyksen lämpötilaseuranta

  Varmista lääkkeiden turvallinen säilytys. Ota käyttöön lämpötilojen automaattinen seuranta. Palvelu lähettää hälytykset, jos lämpötila ylittää tai alittaa määritellyt raja-arvot. Mittaustiedoista syntyy automaattisesti arkisto ioLiving-palveluun.

 • Tutustu ioLiving tuotteisiin ja hinnastoon

  Tuotteet ja esitteet

  Tältä sivulta löydät älykkäät mitta- ja tiedonsiirtolaitteet, lisenssit ja varaosat sekä tuote-esitteet.

 • Lue lisää ioLiving asiakaskertomuksia

  Asiakaskertomuksia

  Asiakkainamme ovat mm. Palvelukeskus Helsinki, Metos, Burlodge, Rendisk, Ali Group, Scandic Hotels, SafeDrying, Ramirent, MP-Yhtymä, Lujabetoni, Varte, Museovirasto, Combico, Oulun Kosteustutkimus. Liity hyvään joukkoon!

Jätä viesti!

Kiinnostaako luotettava ja helppokäyttöinen IoT-ratkaisu olosuhteiden seurantaan? Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.