Aloita olosuhteiden seuranta helposti ja valitse ”avaimet käteen” -toimitustapa

ioLivingin IoT-palvelun toimitustavaksi voi valita joko omatoimisen käyttöönoton tai avaimet käteen toimituksen. Kun haluat maksimoida helppouden, niin valitse valmis paketti. Tuotteet toimitetaan kätevästi salkkuun pakattuna. ioLiving avaa asiakkaalle tilin, aktivoi laitteet ja lisenssin tilille sekä hankkii SIM-kortin gateway-laitteeseen. Kokonaisuutta testataan vähintään 24 tuntia.

Asenna laitteet haluamiisi kohteisiin ja reaaliaikainen olosuhdeseuranta voi alkaa. ioLivingin mittauslaitteiden asennus on vaivatonta ja nopeaa.

Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle parhaiten soveltuva ja tarkoituksenmukainen olosuhdeseuranta.

Plug&Play olosuhdeseurantaa

Plug&Play-salkku

Laitteet toimitetaan asiakkaalle valmiiksi aktivoituina ja testattuina. Jokainen toimitettu seurantasalkku on asiakkaan tarpeiden mukaiseksi muokattu (kuvassa esimerkki). Reaaliaikainen olosuhdeseuranta kätevän käyttöliittymän kautta voi alkaa, kun laitteet on sijoitettu paikoilleen haluttuihin kohteisiin.

Iolivingin älykkäät mittaustiedon keräyslaitteet

Mittaustiedon keräyslaitteet

Iolivingin älykkäät mittaustiedon keräyslaitteet ovat tarkkoja ja mittaaminen on reaaliaikaista. Laadukkaat anturit ja innovatiiviset tiedonsiirron ratkaisut siirtävät tiedon luotettavasti hankalissakin olosuhteissa.

ioLiving gateway-laite tiedonsiirtoon

Gateway

Laitetta käytetään mittaustietojen jatkuvaan siirtoon ioLiving pilvipalveluun. Gateway-laite valitaan asiakkaan tarpeen mukaan kolmesta eri vaihtoehdosta. Toimituksen Gateway laitteessa on valmiiksi maksettuna SIM-kortti.

Jätä viesti!

Halusitpa sitten kysyä lisää IoT-ratkaisustamme, tehdä tilauksen tai olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, niin jätä viesti. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.