IOT-RATKAISU, JOKA MAHDOLLISTAA TIEDOLLA JOHTAMISEN

ioLiving tarjoaa edistyksellisen IoT-ratkaisun, joka mahdollistaa jatkuvan mittauksen ja mittaustulosten reaaliaikaisen seurannan havainnollisen käyttöliittymän kautta. Korvaa perinteiset manuaaliset olosuhdemittaukset nykyaikaisilla menetelmillä. Analysoi ja hyödynnä tietoa ajasta ja paikasta riippumatta. Ratkaisua on helppo käyttää ja se on kustannustehokas.

ioLiving-ratkaisu on apuna silloin, kun halutaan johtaa tiedolla ja lisätä älykkyyttä olosuhteiden seurantaan.

Kustannustehokas ja helppokäyttöinen palvelu

ioLiving mittalaite tallettaa muistiinsa mittaustulokset säännöllisin väliajoin. Tiedonsiirtolaite (gateway) tai älypuhelin siirtää mittaustiedot nettipalvelimelle ja olosuhteita voidaan seurata nettiselaimella missä tahansa. Tarjolla on myös erilaisia sovelluskohtaisia lisäominaisuuksia aina käytön ja tarpeen mukaan.

ioLivingin ratkaisun keskeiset ominaisuudet:

 • ioLiving

  Jatkuva seuranta

  Mittaustieto on käytettävissä pidemmältä ajalta, jolloin nähdään olosuhteiden vaihtelut ja trendit.

 • ioLiving

  Reaaliaikainen analysointi

  Mittaustiedon graafisella analyysillä saadaan parempi käsitys siitä, mitä seurattavissa olosuhteissa tapahtuu. Analyysin perusteella voidaan ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

 • ioLiving

  Etäseuranta

  Tieto on saatavilla millä tahansa nettiselaimella. Ajasta ja paikasta riippumatta.

 • ioLiving

  Hälytykset

  Jos mittausparametri poikkeaa sallituista, siitä tulee hälytys sähköpostiin tai tekstiviestinä.

 • ioLiving

  Raportointi ja arkistointi

  Tietojen tallennus ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti ja tietoturvallisesti.
  Tiedot säilytetään vähintään 5 vuotta.

 • ioLiving

  Tiedon jakaminen

  Mahdollisuus jakaa lukuoikeuksia muille sidosryhmille.

Nopea käyttöönotto

ioLivingin ratkaisu voidaan toimittaa asiakkaalle kahdella tavalla:

Omatoiminen käyttöönotto
Asiakas ostaa tarvittavat laitteet ja lisenssin. Asiakas avaa käyttäjätunnuksen ja aktivoi laitteet tilille. Asiakas hankkii SIM-kortin Gateway laitteeseen.

Avaimet käteen toimitus
ioLiving avaa asiakkaalle tilin, aktivoi laitteet ja lisenssin tilille sekä hankkii SIM-kortin gateway-laitteeseen. Kokonaisuutta testataan vähintään 24 tuntia. ioLiving toimittaa tuotteen asiakkaalle kätevästi salkkuun pakattuna.

Ota meihin yhteyttä.
Keskustellaan mikä ioLivingin ratkaisu sopisi parhaiten juuri teidän käyttöönne.

Kysy lisää

ioLivingin ratkaisu koostuu kolmesta innovatiivisesta elementistä.

 

ioLiving palvelukuvaus

 

 • ioLiving nettipalvelu

  ioLivingin palvelut tarjotaan loppukäyttäjille helppokäyttöisen ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta. Tietoa on helppo analysoida, esittää visuaalisesti ja hyödyntää toimialakohtaisesti eri tavoin. ioLivingin palveluun tulee päivässä yli 300 000 palvelupyyntöä.

 • ioLiving Pilvipalvelu

  ioLivingin pilvipalveluratkaisussa kerätty mittaustieto pysyy tietoturvallisesti hallinnassa. Tiedot tallennetaan pysyvästi ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti. ioLiving Pilvipalvelu mahdollistaa käytön kaikilla eri päätelaitteilla sekä joustavan integroinnin asiakkaan järjestelmiin. ioLivingin pilvipalveluissa on käsitelty jo yli 2 000 000 000 mittaustietoa.

 • ioLiving mittalaitteet

  ioLivingin älykkäät mittalaitteet ovat tarkkoja ja seuranta reaaliaikaista. Huippulaadukkaat anturit ja innovatiiviset tiedonsiirron ratkaisut siirtävät tiedon hankalissakin olosuhteissa. Laitteet on helppo asentaa ja nopea ottaa käyttöön. ioLivingin älykkäitä mittalaitteita on toimitettu jo yli 50 000 kpl.