LUOTETTAVA AUTOMAATTINEN LÄMPÖTILAN SEURANTA

Käyttövalmis digitaalinen ratkaisu, jolla varmistat lääkesäilytyksen oikean lämpötilan helposti ja luotettavasti. Lähettää hälytykset, jos lämpötila ylittää tai alittaa määritellyt raja-arvot. Nopeasti käyttöönotettava suomalainen innovaatio.

Useimmat lääkkeet tulisi säilyttää huoneenlämmössä, eli alle 25 asteessa. Jääkaapissa säilytettäville lääkkeille on tiukemmat raja-arvot. Liian lämpimässä tai kylmässä säilyttäminen vaikuttaa lääkkeen tehoon ja turvallisuuteen. Liian pitkä poikkeama suosituslämpötilasta aiheuttaa terveydelle riskin ja on siksi käyttökelvoton. Syntyy merkittäviä hävikkikustannuksia.

Tunne säilytystilasi ja vältät ikävät yllätykset

Myymälätilan lämpötila ei ole sama kaikkialla vaan ilmastointi ja auringon paiste aiheuttavat suuriakin vaihteluja. Myös jokainen jääkaappi on ainutlaatuinen. Jääkaapin vanhetessa myös niiden suorituskyky muuttuu. Jääkaapin lämpötila ei ole tasainen, eroa voi olla useita asteita.

On tärkeää saada tieto mahdollisesta jääkaapin rikkoutumisesta tai oven auki jäämisestä mahdollisimman nopeasti. Tällöin vältetään lääkeaineiden pilaantuminen, ja säästytään ylimääräisiltä kustannuksilta. Lämpötiloja seuraamalla voidaan myös ennakoida huollon tarvetta.

Automatisoitu omavalvonta

Mittaustiedot arkistoituvat ioLiving palveluun automaattisesti. Valvovalle viranomaiselle voidaan osoittaa, että lääkesäilytyksen omavalvonta toimii aukottomasti ja mahdollisesti havaittuihin poikkeamiin on tehty korjaavat toimenpiteet.

Hälytykset

Henkilökunnan ei tarvitse enää käyttää aikaa lämpötilojen seurantaan. Toimenpiteitä tarvitaan ainoastaan, kun lämpötila ylittää tai alittaa sallitun rajan.

ioLiving-palvelussa määritellään puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet henkilöille, joiden tulee saada tieto rajojen ylittymisestä. Hälytys kuitataan palvelussa. Samalla kirjataan tehdyt toimenpiteet ja varmistetaan lääketurvallisuuden säilyminen.

Palvelu tuottaa hälytyksen myös, jos seurantajärjestelmässä on tekninen ongelma. Laitteisto on akkuvarmennettu, joten hälytykset toimivat myös sähkökatkoksen aikana.

 

  • Seuraa automaattisesti ja luotettavasti lääkesäilytyksen lämpötiloja.
  • Hälytykset, jos lämpötila ylittää tai alittaa määritellyt raja-arvot.
  • Säästy ylimääräisiltä kustannuksilta.

 

Easy Start

Toimitus valmiiksi käyttöönotettavana kokonaisuutena. Konfigurointia tai verkkokytkentöjä ei tarvita. Internet yhteys syntyy automaattisesti laitteessa olevan SIM kortin kautta.

Käyttöönotto on helppoa:

  1. Lämpötilan mittalaitteet asetetaan kohteisiin ja kytketään virta päälle.
  2. Tiedonsiirtolaite kytketään pistorasiaan.
  3. Asetetaan hälytysrajat, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet hälytyksille.

Palvelu toimii millä tahansa nettiselaimella, missä tahansa. Puhelimiin ei tarvitse asentaa erikseen sovelluksia

Jätä viesti!

Haluatko tietää lisää helposta ja luotettavasta ratkaisusta automaattiseen lämpötilan seurantaan? Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.