TUOTTAVAA JA TEHOKASTA MAANVILJELYÄ

Viljely digitalisoituu ja IoT-teknologian käyttö viljelyolosuhteiden seurannassa tuo perinteiselle alalle uudenlaista tehokkuutta. ioLiving-palvelu tuo reaaliaikaisen tiedon ja olosuhdemittaukset suoraan oikeisiin olosuhteisiin pelloille ja kasvihuoneisiin. Tiedonsiirto onnistuu luotettavalla ja helppokäyttöisellä palvelulla hankalissakin olosuhteissa.

ioLiving on kehittänyt ratkaisun, jonka avulla maanviljely on tuottavampaa ja tehokkaampaa. Kun olosuhdetietoja, esim. lämpötila, maaperän kosteus ja hiilidioksidipitoisuus, voidaan mitata viljelytuotteen aidossa ympäristössä ja reaaliaikaisesti, pystyy tuottaja ohjaamaan toimintojaan mahdollisimman hyvin koko tuotantokeljun ajan.

IOLIVING RATKAISU VILJELYOLOSUHTEIDEN HALLINTAAN

Mittaustiedon keräyslaite tallettaa tiedot säännöllisin väliajoin. Älypuhelin tai gateway siirtää mittaustiedot nettipalvelimelle. Olosuhteita voidaan seurata nettiselaimella mistä tahansa. Tutustu ratkaisuumme tarkemmin.

Jatkuvatoiminen kasvun-, kuljetuksen- ja varasto-olosuhteiden seuranta on tuottavan maanviljelyn takeena. Hallitse koko ketju ja lue lisää varasto-olosuhteiden seurannasta osana ioLiving palvelua.

Älyperuna mullisti perunanviljelyn

Älyperuna-ratkaisu on mullistanut perunan viljelyn. Älykäs mittaustiedon keräyslaite kerää jatkuvasti tietoa perunan kasvuympäristöstä sekä kuljetus- ja varastointiolosuhteista ja lähettää ne pilvipalveluun, jossa tieto on helposti analysoitavissa ja raportoitavissa.

 • Varaston olosuhteiden seuranta

  Tutustu myös varasto-olosuhteiden hallintaan

  Älykäs Varastointi mahdollistaa oikeanlaisten varasto-olosuhteiden määrittelemisen. Mittaa lämpötilaa, kosteutta ja hiilidioksidipitoisuutta reaaliajassa varmistaen tuotteiden laadun pysyvän hyvänä sekä välttäen hävikkiä.

ioLiving viljelyolosuhteiden seuranta

Hyödyt viljelyolosuhteiden seuraamisesta

 • Reaaliaikaisuus
 • Mittaus aidossa ympäristössä
 • Tiedonsiirto
 • Laatu ja tuottavuus paranee
 • Kustannustehokkuus
 • Havainnolliset visuaaliset käyttöliittymät

 

ioLiving Älyperuna

Älyperuna

Solentum ja ioLiving ovat kehittäneet ratkaisun maanviljelyn tuottavuuden ja laadun tehostamiseen. Älyperunaamme myy Solentum BV, joka toimittaa edistyksellisiä ratkaisuja maanviljelyn tuottavuuden parantamiseen.

Lue lisää Solentumin sivuilta

Ota yhteyttä!

Kiinnostaako reaaliaikainen viljelyolosuhteiden seuranta? Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.