Ohjelma: ioLiving Android Gateway
Latauslinkki: Lataa tästä
Julkaisupäivä: 24.8.2022
Versio: Vanha mutta toimii myös uusilla puhelimilla
Käyttöjärjestelmävaatimus: Android 5 – 12

 

Asennusohjeet

Lataa sovellus oheisesta linkistä suoraan puhelimeen.

Avaa ladattu sovellus ja asenna ohjelmisto. Jos tulee esille kysymys että sallitaanko asentaminen niin sitten ohjeiden mukaan laitetaan sallituksi. Kun ohjelma avataan voi tulla (puhelinmallista riippuen) esille kysely jossa määritellään mitä lupia ohjelma saa. Kaikki siinä olevat luvat on annettava jotta ohjelma toimisi. Mikäli tätä kysymystä ei tule ohjelman ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä pitää mennä puhelimen asetuksiin, sieltä etsiä kohta aplikaatiot (tai vastaava) ja sieltä listalta etsiä ”ioLiving” niminen ohjelma. Avata se kohta asetuksista ja sieltä ”luvat” (tai vastaava) ja sallia kaikki luvat mitä on listattuna.

Kun ohjelma on onnistuneesti päällä on avattava itse ioLiving ohjelman ylävalikosta ”asetukset” ja laitettava valinta päälle kohtaa ”puhelin on varattu ioLiving käyttöön” (tai vastaava).

Nyt puhelin toimii niin sanottuina gateway laitteena siirtäen mittalaitteilta mittaustietoa talteen kunhan puhelin on netissä. Puhelinmallista riippuen voi olla että tiedonsiirto mittalaitteista toimii vain puhelimen ollessa kiinni laturissa. Tämä johtuu siitä että nykyisissä puhelimissa menee koko ajan virransäästö päälle joka estää tällaisten taustalla toimivien ohjelmien pysymisen jatkuvasti päällä.

Ongelmatilanteissa voitte ottaa suoraan yhteyttä ioLiving tukeen.
Puhelin: 045 3141832
Sähköposti: helpdesk@ioliving.com