4 miljardia seurattua olosuhdetta
16.11.2021

Yli 4 miljardia seurattua olosuhdetta

Viime maaliskuun jälkeen ioLiving-palvelussa on käsitelty jo yli miljardi erilaista mittaustulosta ja kaiken kaikkiaan niitä on kertynyt yli 4 miljardia. Tämä tarkoittaa parempaa ruokaturvallisuutta sekä sisäilman ja rakentamisen laadun varmistusta.

Automaattiset mittalaitteemme ovat apuna mm. ammattikeittiöiden omavalvonnassa ja ruokahävikin pienentämisessä sekä rakentamisen olosuhteiden seurannassa. Siis aina siellä, missä halutaan varmistaa oikeanlaiset olosuhteet luotettavasti ja helposti.

Olemme erityisen ylpeitä siitä, että kaikki mittaukset ja kirjaukset tehdään meidän suunnittelemilla ja valmistamilla laitteilla ja langattomalla teknologialla. Kerättyä tietoa käsitellään ja analysoidaan ioLivingin omassa pilvipalvelussa. Tietoturvallisesti, totta kai.

Haluamme kiittää asiakkaitamme, jotka ovat korvanneet kynän ja paperin digitaalisella ratkaisulla ja tehostaneet näin omaa toimintaansa. Jokainen mittaus on asiakkaillemme tärkeä.

Jos et vielä ole asiakkaamme, niin nyt on hyvä aika kysyä juuri teille parhaiten sopivia ratkaisuja! Suomalaista IoT-osaamista jo vuodesta 2013.

Lue lisää SmartKitchen-ratkaisuista

Lue lisää rakentamisen olosuhdeseurannasta

Tutustu asiakkaisiimme