IOLIVING YRITYKSENÄ

Olemme IoT-palveluiden ammattitaitoinen osaaja, joka tuo todistettuja hyötyjä asiakkaan arkeen ja liiketoimintaan. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeita ja kehitämme palveluitamme ja osaamistamme niiden mukaisesti. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja sitoutuneesti kantaa vastuuta asiakkaan onnistumisesta.

Ratkaisuamme käytetään jatkuvan mittaustiedon keräämiseen ja seurantaan havainnollisen käyttöliittymän kautta. Mittaustuloksia voidaan analysoida ja hyödyntää jatkuvasti ajasta ja paikasta riippumatta. ioLiving-ratkaisu on apuna silloin, kun halutaan johtaa tiedolla.

ioLiving on perustettu 2013. Pääkonttorimme on Oulussa. Liikevaihdostamme 70 % tulee viennistä. Asiakkainamme on toimialojensa markkinajohtajia ja edelläkävijäyrityksiä kolmella mantereella. Etsimme jatkuvasti myös uusia kumppanuuksia täydentämään hienoa yhteistyöverkostoamme.

 • Yli 50 000 mittauslaitetta asennettuna
 • Yli 4 000 000 000 mittausta tehtynä
 • Yli 300 000 palvelupyyntöä päivässä

Eettinen ohjeemme

ioLiving ratkaisut auttavat asiakkaitamme parantamaan turvallisuutta ja samalla suojelemaan ympäristöä. Kiinnitämme myös omassa toiminnassamme huomiota ympäristönäkökohtiin ja -vaikutuksiin tuotteemme koko elinkaaren ajalta niiden kehityksestä ja valmistuksesta toimitukseen ja asiakaspalveluun asti. Hallitsemme koko tuotantoketjun aina materiaalien toimittajista asiakkaille asti varmistaaksemme, että ympäristönäkökohdat on otettu huomioon. Noudatamme kaikkia toimintamaissamme voimassa olevia lakien ja säännösten vaatimuksia (esim. RoHS, WEEE, Packing, Battery &amp, Accumulator and REACH environmental directives). Täydellinen vaatimustenmukaisuusvakuutus löytyy tästä linkistä (pdf).

 • ioLiving asiantuntijat

  ioLiving hallitus ja neuvonantajat

  Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus ja laaja-alainen osaaminen informaationhallinnan ja verkkopalveluteknologian aloilta sekä runsaasti liiketoiminnan johtamisosaamista.

 • ioLiving ajankohtaisin uutisia

  Ajankohtaista

  Lue ioLivingin ajankohtaisia asioita ja uutisia. Tutustu samalla erilaisiin kehityskohteisiimme ja kenttätesteihimme.

 • Lue lisää ioLiving asiakaskertomuksia

  Liity hyvään joukkoon!

  Asiakkainamme ovat mm. Palvelukeskus Helsinki, Metos, Burlodge, Rendisk, Ali Group, Scandic Hotels, SafeDrying, Ramirent, MP-Yhtymä, Lujabetoni, Museovirasto, Combico, Oulun Kosteustutkimus.

Kysy lisää!

Haluatko tietää lisää IoT-ratkaisusta olosuhteiden seurantaan? Etsimme myös uusia kumppanuuksia täydentämään jo ennestään hienoa yhteistyöverkostoamme. Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.